Guillem Cassú i Laura Terradas triomfen en la segona prova de l'Open Girona BTT

08/04/2018
BTT

Guillem Cassú i Laura Terradas triomfen en la segona prova de l'Open Girona BTT

Gairebé 280 participants s'han reunit aquest diumenge a Castell d'Aro per disputar la segona prova de l'Open Girona BTT 2018-Càrniques Celrà. Una jornada de bicicleta de muntanya amb molt bona organització per part del Club Ciclista Platja d'Aro amb el suport de l'Ajuntament Castell-Platja d'Aro, que han proposat un circuit tècnic que els corredors han valorat de forma molt positiva.

La jornada ha començat amb les curses de promició, amb més de 130 participants en les proves de la Kids Cup, des de prebenjamins fins a infantils. A la segona part del matí s'han disputat les curses des de cadets fins a elits, que han deixat nous vencedors i líders que han rebut el corresponent mallot de Tactic Sport.

La prova elit ha coronat com a vencedor el recent guanyador de la Vuelta a Ibiza MTB, el sub23 Guillem Cassú (Gerunda Club Ciclista), que ha distanciat des de la primera volta del Francesc Freixer (Esteve), segon final, i al tercer classificat, un Narcís Lopes (Club Ciclista Biking Point) que ara és el nou líder a la general elit-sub23 de l'Open Girona-Càrniques Celrà.

En categoria femenina, Laura Terradas (Irontech-Tecnic-Ambisist) manté el liderat en aconseguir repetir el seu triomf a la prova inicial de Les Preses. Entre els júniors, el més fort amb diferència han estat Pau Costa (Relber Cycling Team) i Ivette Espinar (Coluer-Ixcor), mentre els cadets vencedors eren Adrián Cuéllar (Medinya) i Iris Gener (Es Port Grup Esportiu).

L'Open Girona BTT 2018-Càrniques Celrà encara té preparades tres parades més, a Quart (27 de maig), Osor (7 de juny) i Fornells de la Selva (8 de juliol).

Podeu consultar totes les classificacions completes de les proves de l'Open i la Kids Cup en els respectius enllaços.