L'Open Barcelona de BTT arriba a Vacarisses

18/04/2018
BTT

L'Open Barcelona de BTT arriba a Vacarisses

Vacarisses acollirà aquest cap de setmana la primera edició de la seva prova de l'Open BCN XCO / Kids Cup Vacarisses 2018. La organització del Club Ciclista Montcada ha preparat dos circuits de 3 i 5 quilòmetres que faran disfrutar als corredors de promoció i les categories més grans.

Els circuits estarán disponibles per entrenar dissabte matí, mentre que les competicions es disputaran al matí del diumenge 22 d'abril. Les curses de promoció començaran les proves de la Kids Cup a les 9 h, les de categoria cadet, junior, master 40, master 50, master 60 i fpemines serán a les 10h, mentre que els elit, sub23 i master30 correran a les 11,45h. 

Per raons de limitació d'espai, no hi haurà zona d'acampada, només un petit parking per autocaravanes i furgones aparcades en bateria. La de Vacarisses serà la quarta cita de l'Open Barcelona BTT de 2018, que ja ha acollit les cites d'Igualada, Sant Vicenç dels Horts i Sant Bartomeu del Grau, tenint com a líder provisionals de la competició a Jaume Casals (Scott Bikes) i Noemí Moreno (Pallarès-Ixcor).

Tota la informació de l'Open Barcelona BTT.