El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona porta el millor del BTT internacional

02/05/2018
BTT

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona porta el millor del BTT internacional

Aquest diumenge 6 de maig, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona serà escenari de la cinquena prova de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point, una prova també de Super Massi Cup amb una trajectòria en el calendari internacional de l'UCI ja àmplia després de molts anys apostant pel millor BTT a l'excepcional entorn de la ciutat de Barcelona. L'entorn de la muntanya de Montjuïc és un petit tresor, encara per descobrir per a molts, en el qual és possible crear un recorregut de XCO digne de Copa del Món, en què no falta de res. Pujades exigents, baixades tècniques i les vistes més espectaculars sobre Barcelona.

A pocs dies de la tornada de la Copa del Món a Europa, la Super Cup Massi de Barcelona serà un esdeveniment clau per a molts bikers. Un test important per saber qui arriba en forma a aquesta fase de la temporada.

El treball dels darrers anys a la internacionalització de la prova han donat els seus fruits. Aquesta edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, ​​que serveix per reprendre la Super Cup Massi que va arrencar a Banyoles, comptarà amb la millor inscripció de la seva història. Un doble campió olímpic, Julien Absalon (Absolute Absalon), l'actual bronze olímpic, Carlos Coloma (Primaflor-Mondraker-Rotor), o bikers que saben el que és trepitjar el podi de Copa del Món com Ondrej Cink (Primaflor-Mondraker-Rotor ), Daniel McConnell (Primaflor-Mondraker-Rotor), Victor Koretzky (KMC-Ekoï-SR Suntour), Jordan Sarrou (KMC-Ekoï-SR Suntour), David Valero (MMR) i Pablo Rodríguez (MMR). Són la punta de llança d'una carrera que portarà el millor XCO del món a Barcelona.

Ondrej Cink s'ha guanyat els galons de favorit a la victòria. Ve d'entrar al top-5 de la Bundesliga la setmana passada i, després del seu pas pel ciclisme professional de carretera el 2017, sembla que ja ha aconseguit adaptar-se de nou a l'XCO. A partir d'aquí tot està molt obert. Serà una cursa vibrant plena d'alternatives en la lluita pel podi. Tant Valero com Rodríguez arriben en bona forma a la carrera i Carlos Coloma també ha mostrat que progressa adequadament en el seu camí cap a les següents Copes del Món. Seran els principals noms nacionals. Tot això sense oblidar a Koretzky, guanyador a Banyoles i defensor del liderat de la Super Cup Massi. Absalon, sempre favorit en qualsevol carrera en la qual participa, haurà de veure si els problemes d'al·lèrgies que sol patir en aquesta època l'afecten o no a Barcelona.

La cursa, que també és part de la Copa Catalana Internacional Biking Point, serà una prova de foc per als bikers que estan centrats en aquest campionat. Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling) és el líder i Darío Gasco (Coluer-Ixcor) arriba en una gran forma després del doblet obtingut a Vall de Lord. Una carrera en què podran mesurar les seves forces amb els millors corredors del planeta.

La categoria femenina es planteja com un totes contra el Primaflor-Mondraker-Rotor. El conjunt espanyol presenta una excepcional llista de corredores amb les joves Rocío del Alba i Maria Rodríguez, i l'australiana Rebecca McConnell. Claudia Galícia (Megamo), Magda Duran (Biking Point) i Sandra Santanyes (Olympia Factory Cycling) seran les opcions locals de pujar al podi en aquesta cursa UCI C1.

Com és habitual, Ocisport ha configurat un matí amb tres competicions que permetin als corredors rodar amb la major soltesa possible i al públic seguir les carreres de la forma més clara. A les 9 comença l'acció amb la primera sortida (cadets masculins i fèmines, junior fèmines, màster 30/40 fèmines i màster 40/50/60 masculins) seguida de la carrera de les 10:40 (elit fèmines, sub-23 fèmines , júnior masculí i màster 30 masculí) per acabar amb la prova reina (elit i sub-23 masculins) a les 12:30.

Les Inscripcions estan disponibles a ticketoci.net.

Tota la informació de la prova.