Aguilar de Segarra acull diumenge el Campionat de Catalunya de BTT Marató

08/05/2018
Marató

Aguilar de Segarra acull diumenge el Campionat de Catalunya de BTT Marató

Aquest diumenge, la localitat bagenca d'Aguilar de Segarra acollirà el Campionat de Catalunya de Marathon; un escenari ideal per una prova la història de la qual va de la mà dels inicis del Bike-Marathon a Catalunya. La cursa, que a més serà la segona cita de la Marathon Cup 2018 by Scott & Taymory, transcorre per boscos autòctons de la zona i compta amb un impressionant recorregut que ofereix unes postals increïbles amb la muntanya de Montserrat, com a paisatge inconfusible.

El recorregut  permet conèixer els traçats típics de la regió, que mostren molta varietat. Des de pistes ràpides, on es podrà rodar a alta velocitat, fins als famosos corriols rodejats de bosc, que faran gaudir de les baixades. Es tracta d'una parada obligatòria per a tots aquells corredors que volen tornar als orígens del mountain bike del país. Un terreny creat per a la pràctica de la BTT.

Hi haurà dos recorreguts diferents, el XCC de 41 km i 1000 metres de desnivell positiu i el de XCM de 63 km i 1600 metres de desnivell positiu. En ambdues distàncies hi haurà categoria Pro i Open. Aguilar de Segarra està esperant als bikers per gaudir d'una autèntica festa del mountain bike.

Pel que fa a la classificació de la Marathon Cup 2018 by Scott & Taymory, els actuals líders de la general, Oliver Avilés del Ravet Bikes i Ramona Gabriel del Blue Motors, recent vencedora de la Titan Desert, aconseguiran sortir en primera posició d'Aguilar de Segarra? Falten tres proves i tot està per decidir. Després del Campionat de Catalunya a Aguilar de Segarra, la següent prova de Girona dins de la Sea Otter Europe (9 de juny) i mancarà la cita final a la Vall de Boí (1 de juliol).

Tota la informació de la prova.