Presentats els equips del CC Sant Boi

21/05/2018

Presentats els equips del CC Sant Boi

Aquest dissabte dia 19 de maig es va celebrar la presentació oficial dels equips de competició del Club Ciclista Sant Boi i la seva escola de ciclisme a les instal·lacions del seu patrocinador principal, Quadis Autocentre. Gairebé un centenar de corredors eren presentats davant els gairebé 400 asistentents a l'esdeveniment.

Cal destacar que, a més de la feina formativa i de competició que duu a terme el club, l'entitat degana en la formació de ciclisme de carretera organitza al llarg de la temporada quatre competicions en totes les categories de base, destacant entre elles la que s'organitzarà el proper 27 de maig, la prova de la Copa d'Espanya júnior, la Cursa del Llobregat entre Navàs i Sant Boi.

A l'acte hi van assistir Victor Cabrafiga i Ariadna Vergé en representació de Quadis Autocentre, amfitrions en les seves instal·lacions d'aquest important esdeveniment per al club. A l'apartat patrocinadors i col·laboradors, també hi van assistir la gerència de Construccions Jordi Riera, Bicisprint Trek Bicycle Store Sabadell i Inverse, entre altres. Per part del consistor santboià, la regidora de Serveis Socials i Salut, Salut Gonzalez, i la regidora de Mobilitat, la Sra Elena Amat, van fer acte de presència. La Federació Catalana de Ciclisme també va estar representada pel seu president, el Sr Joaquim Vilaplana.

Enllaç a l'àlbum de fotografies de l'acte.