La Tuixonada de Sant Quintí celebra el campionat provincial dins l'Open Barcelona BTT

22/05/2018
BTT

Aquest diumenge, Sant Quintí de Mediona va viure una gran jornada de BTT amb la celebració de la prova de l'Open Barcelona 2018 i les proves de la Kids Cup, on els bikers petits i grans van poder gaudir d'un circuit molt tècnic i esgotador a La Tuixonada Xtrem18, que en molts casos els va fer arribar al límit; això sí, amb cares de superació i satisfacció en arriba a la meta.

La prova va resultar un èxit tant de la organització per part del Club BTT SQM com pel temps que va respectar l'esdeveniment. En les cerimònies de podi es van fer entrega de les medalles del Campionat Provincial de Barcelona, reconeixements que se celebraven en aquesta prova, i dels mallots grocs de líders de les diverses classificacions de l'Open.

La victòria a la prova elit va ser el vencedor de les dues primeres proves de l'Open BCN de la temporada a Igualada i Sant Vicenç dels Horts, Mario Sinués (Massi-CC Amunt), seguit de prop per Jorge Sánchez (Fes Bici 3.0), mentre completava el podi Oriol Domènech (Scott Bikes Club Esportiu). Per la seva banda Noemí Moreno (Pallarès-Ixcor), va ser la primera fèmina en la que és la penúltima cita del certamen barceloní d'aquesta categoria.

El primer sub23 va ser el sisè classificat a la prova elit, Josep Colomina (One to One), mentre que les victòria júnior van ser per Roger Colomina (One to One) i Lídia Fuentes (Massi-CC Amunt) i les cadet per Juan Pérez (La Torreta Bike Club) i Nerea Marfil (CC Bicistoni). Pel que fa a la resta de categories, va aconseguir el triomf màster 30 per Albert Planas (Cicles Sans), màster 40 Jordi Garrido (Nou Espai-Coluer), la màster 50 Aleksey Pertuz (Medina Club Ciclista) i la màster 60, Joan Cors (BH Concept-Barcelona).

En les proves de la Kids Cup, es van proclamar campions provincials els infantils Adrià Franquesa (Jufré Vic-ETB) i Nicole Castillo (Corvi Team), l'aleví Matisse Van Kerkchove (Penya Ciclista Montroig) i el principiant Seff Van Kerkchove (Penya Ciclista Montroig).