Bona jornada de la Copa Catalunya Infantil a Sant Joan Despí

17/06/2018

Sant Joan Despí va acollir aquest dissabte la vuitena prova de la Copa Catalunya Infantil d'aquesta temporada, en una tarda de ciclisme organitzada pel Club Ciclista Sant Joan Despí en motiu de la 72a Cursa de Festa Major de la vila en què 113 petits ciclistes van poder gaudir de la competició.

El circuit va permetre unes curses batallades en què, un cop més, la categoria infantil va poder viure proves diferenciades per les noies i els nois. Un cop més, l'equip Tot net-Terrassa va aconseguir la victòria per equips, dominant la prova reina, la infantil amb una escapada doble amb el campió de Catalunya, Iker Bernal, i Oriol Alcaraz.

La Copa Catalunya Infantil tindrà una nova cita el pròxim dissabte 23 de juny al Circuit de Vinallop (Baix Ebre). (Tota la informació de la Copa Catalunya Infantil)