El 3r Memorial Alfredo Pera d'Almacelles, nou èxit participatiu de la Copa Catalunya Infantil BTT

23/06/2018
BTT

El 3r Memorial Alfredo Pera d'Almacelles, nou èxit participatiu de la Copa Catalunya Infantil BTT

Fins a 88 nens i nenes s'han apropat avui a a Almacelles (Segrià) per disputar la 9a prova de la Copa Catalunya Infantil BTT, sota la organització del Almacelles Pedal Club Ciclista, en el que ha estat el 3r Memorial Alfredo Pera, artífex d'aquesta prova i de l'activitat ciclista de promoció a les terres de Lleida des de les èpoques de la desgracidament perduda Kid's Cup Lleida, que avui ha rebut un merescut homenatge i el descobriment d'una placa en el seu honor a Almcelles.

Des del punt de vista esportiu, la jornada s'ha disputat sota un sol de justícia des de primera hora, amb temperatures sempre al voltant dels 30º, que sumat a l'exigent però divertit traçat lleidatà, ha fet fer una bona suada a tots els i les ciclistes. Les categories prebenjamí i benjamí han donat 2 i 3 voltes al traçat curt, mentre que la categoria principants n'ha fet 3 al llarg de quasi 2 kms, els alevins 4 i els infantils 5.

Els diferents vencedors/es per categories han estat:

  • Prebenjamins: Berta Montero (Montroig PC) i Nil Molano (Tot Marxa CC)
  • Benjamins: Beth Risalde (Montorig PC) i Sergio García (Amunt CC)
  • Principiants: Noèlia Vergara (Amunt CC) i Marc Faro (Comprabici Bauhaus)
  • Alevins: Mireia Padrós (Bicicletes Segú) i Aleix Casanovas (Jufré Vic ETB)
  • Infantils: Nicole Catsillo (corvi Team) i Miquel Morales (La Torreta Bike)

Classificacions completes Copa Catalana Infantil Almacelles

D'altra banda, els Campions/es provincials de Lleida han estat Roger Azlor del Coluer Ixcor i Emma Andreu del Solsonés BTT Club en categoria benjamins, Josep Piñol del Vila-Sana i Clàudia Pulido del Noguera Sportbike en principants, i Miguel Ángel Vellido del Comarques de Lleida en infantil masculí.  

La propera prova de la Copa Catalunya Infantil BTT serà la Cuabarrada Kids de Canyelles de l'1 de juliol, i que ja té les inscripcions obertes