Tot a punt pel 38è Critèrium del Vallès junior

19/07/2018
Carretera

Tot a punt pel 38è Critèrium del Vallès junior

Aquest cap de setmana es disputarà a Mollet el Critèrium del Vallès Junior de Ciclisme – Gran Premi Diputació de Barcelona, que enguany arriba a la seva 38a edició.
Està previst que hi prenguin part 130 ciclistes de 18 equips, 5 d’ells de fèmines, vinguts d’arreu de l’Estat i de França. El critèrium arrencarà el dissabte a les 15h00 amb la tradicional CRI que es disputarà en un circuit semiurbà de 6,6 km amb sotida i arribada a L'Avinguda del Piera, entre els carrers Primavera i Sant Isidre de Martorelles.

Diumenge es disputarà la prova en línia amb sortida i arribada a l'Avinguda de la Llibertat de Mollet del Vallés, prova puntuable per la Copa Catalan Junior i també pel ranking RFEC. El recorregut, un trencacames de 85 kms que passarà per diferents poblacions vallenques, amb els alts de Sant Feliu de Codines i Pedra-Santa com a principals dificultats de la ruta.

La prova es va presentar aquesta setmana a l'Ajuntament de Mollet del Vallés, i hi van assistir el president del club organitzador CC Mollet Toribio Muga, Joan Sabaté com a representant de la firma de roba Inverse (patrocinador de la Federació), Joaquim Vilaplana (President de la Federació Catalana de Ciclisme), Josep Monràs (Alcalde de Mollet)

Més informació i inscripcions CRI
Més informació i inscripcions prova ruta

Mollet, capital del ciclisme de base català
Els presidents del Club Ciclista i de la Federació de Ciclisme han aprofitat la presentació del Critèrium per anunciar que el proper 12 d’octubre, i amb motiu del 90è aniversari de l’entitat molletana, la gala anual de cloenda i entrega de premis a les escoles de ciclisme que organitza la Federació es farà a Mollet.

Joaquim Vilaplana ha recordat que “a la Federació tenim 31 escoles homologades, i al marge de la gala, aquell dia omplirem Mollet de joves ciclistes vinguts d’arreu de Catalunya”.

Escolta les declaracions en el següent enllaç (Ràdio Mollet). 

[Foto: Ajuntament de Mollet]