Doble cita tarragonina de la Copa Critèrium

26/07/2018
Carretera

Doble cita tarragonina de la Copa Critèrium

Aquest pròxim dissabte i diumenge 28 i 29 de juliol, les terres tarragonines acolliran dues proves puntuables per la Copa Critèrium Elit i Sub23: dissabte es disputarà a la població dels Pallaresos el 35è Gran Premi Ajuntament i, diumenge, el 56è GP del Prèssec disputat a El Morell.

La cursa es disputarà a partir de les 16.30 hores amb sortida i arribada al carrer Nou (Bar Boada). Pel que fa al recorregut, aquest es desenvoluparà íntegrament en un circuit urbà de poc més de 2 quilòmetres amb constants pujades i baixades que de ben segur exigirán el màxim a tots els ciclistes que hi participin fins arribar als 70 quilòmetres. Diumenge, el recorregut comptarà amb un total de 60 quilòmetres en un circuit urbà més curt que el de dissabte, amb sortida a la Rambla Pau Casals.

La Copa Critèrium disputarà així les seves tercera i quarta cita del calendari d'enguany, on Gerard Armillas (Team Compak) defensarà el seu lideratge a la classificació amb 64 punts, davant dels 44 del sub23 Carlos López (Portet Instal·lacions-Corvi) i els 33 del campió català Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme), segon classificat a la prova inaugural celebrada a Barcelona el mes de març (Classificacions provisionals de la Copa Critèrium).