Fernando Gimeno s'endú la Volta al Baix Penedès

06/08/2018

La 1a edició de la Volta al Baix Penedès Runnbikes – RCB, adreçada a les categories M40, M50, M60 i fèmines, s'ha celebrat amb èxit aquest passat cap de setmana amb la disputa de les dues etapes en línia amb seu a Masllorenç i la Bisbal del Penedés.

A la primera etapa de 75 kms, amb sortida i arribada a Masllorenç, hi van prendre part 150 ciclistes que van aforntar una jornada amb una calor intensa. Mirco Merotto (Gerunda Club Ciclista) es va inposar a l'arribada amb un estret marge de 5" sobre els seus 4 companys de fuga. La segona etapa, de 67'5 kms i ambl'alt de Sant Cristina a la part final, sortia i acabava a la Bisbal del Penedés. Va estar marcada pel fort ritme des de l'inici, fent que el pilot perdés unitats, fins que al coll del dia es va fer una selecció important que va quedar reduïda a 3 al segon pas per la Juncoa de Montmell. A meta s'imposava Carles Juncosa (Ciutat de Reus CC) davant de Fernando Gimeno (Juan Giner Oftalvist) i Javier Santamaría (FAE Ambikes). Gimeno, que el primer dia entrava segon a meta, resultava vencedor final de la xallenge i el primer campió de la Volta al Penedès, davant de Javier Santamaria que quedava 2n a 14" i Mirco Merotto 3r a 19". Els vencedors per categories de la Xallenge foren:

• M30: Jaime Cebrián (Team Smartdry)
  • M40: Fernando Gimeno (Juan Giner Oftalvist)
  • M50: Javier Santamaría (FAE Ambikes)
  • M60: José Nocete (Immobiliarias León)
  • Fèmines: María José Camacho (Frigoríficos Costa BRava)
  • Equips: Juan Giner Oftalvist
  • Muntanya:  Fernando Gimeno (Juan Giner Oftalvist)
  • Metes volants: José Madrigal (RCB Motor Begues)