La 55a edició del Trofeu Vila de Juneda, el proper dilluns

22/08/2018
Carretera

La 55a edició del Trofeu Vila de Juneda, el proper dilluns

El proper dilluns dia 27 i dins dels actes de la Festa Major del municipi, es disputarà la 55a edició del Trofeu Vila de Juneda en la categoria elit/S23, i puntuable pel campionat de la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme, essent la única prova d'aquest a la província de Lleida. A més, també coronarà al campió provincial elit/s23.

Aquesta veterana prova del calendari català, que enguany organita el Club Colla Ciclista la Pedalada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda, és coneguda per les llambordes del circuit urbà en el seu tram de pujada, que li configuren un caràcter especial, així com per l'assistència de nombrós públic i les sucoses primes que es donen durant la cursa, a banda dels premis oficials.

Els participants hauran de donar 40 voltes al circuit de 1,45 kms pels carrers de Juneda, fins a completar els 58 kms previstos. La sortida està prevista a les 17.00h al C/ La Font, a l'alçada del Bar La Font, i les inscripcions estaran obertes fins divendres a les 23.59h en aquest enllaç.

Havent-se disputat aquesta prova, ja només restaran tres proves per concloure una Copa Critèrium que de moment domina amb autoritat Gerard Armillas (Compak).