Rivera repeteix victòria a la Copa Critèrium guanyant a Reus

26/08/2018
Carretera

Rivera repeteix victòria a la Copa Critèrium guanyant a Reus

El colombià Ever Rivera (Ginestar Ulb) ha repetit avui victòria a la Copa Criterium guanyant al 9è Trofeu Carlos Ferran de Reus, sisena prova puntuable per aquest calendari, després de vèncer a Pla de Santa Maria fa uns dies.

La prova s'ha desenvolupat al Passeig Prim de la localitat tarragonina, en un circuit de 1200m al que s'han donat vàries voltes fins a totalitzar 65kms. S'han disputat dues mànigues entre la vuitantena d'inscrits, dels quals una trentena s'han classificat per la Final A i vint-i-vuit a la final B. En la final dels millors, s'ha sortit amb molt de ritme i nervis, i després de varis intents d'escapada s'ha format un trio a manca de 6 voltes que s'han acabat jugant la victòria a l'sprint. Rivera s'ha imposat davant el campió català de CRI S23 Modest Capell (Compak) que també ha estat el millor S23, i el també lleidatà Albert Masana (Oleka) que ha finalitzat 3r. El líder Armillas (compak) ha estat 6è i manté còmodament el liderat de la Copa Critèrium. A la final B s'ha imposat Robert Figuerola (Megabici).

La Copa Critèrium no descansa i es desplaça demà dilluns a terres lleidatanes amb la disputa del 55è Trofeu Vila de Juneda, prova que servirà també per coronar el campió provincial elit/S23 de Lleida.