8 catalans a la convocatòria espanyola pels mundials de BTT-XCO-DHI

01/09/2018
BTT

8 catalans a la convocatòria espanyola pels mundials de BTT-XCO-DHI

Vuit ciclistes catalans/es han estat inclosos a la convocatòria de la selecció espanyola que es desplaçarà a Lenzerheide (Suïssa) dels propers 5 a 9 de setembre per disputar els mundials de BTT-XCO-DHI. 

El dijous dia 6 obrirà el foc Dídac Carvacho en la prova junior XCO. El divendres dia 7 seran Jofre Cullell i Josep Duran en categoria S23 els qui entraran en competició. Cullell hi arriba en un gran estat de forma després d'aconseguir una històrica segona posició a la darrera prova de la Copa del Món disputada a la Bresse (França).
El mateix dia s'estrenaran en les qüalificatòries els pilots de descens Àlex Marín i Carlos Langelaan (elits), així com Edgar Peyra i Ignasi Jorba (juniors), que disputaran les baixades competitives el diumenge dia 9. Finalment, el dissabte dia 8 serà l'osonenca Clàudia Galícia la que disputarà en categoria elit femenina la prova XCO, essent la única representant fèmina en aquesta categoria de la selecció.

Desitjar doncs tota la sort del món als 8 catalans/es del total de 19 ciclistes que es desplaçaran amb la selecció espanyola a Suïssa, el que demostra un cop més la bopna tasca que s'està duient a terme en el BTT català.

[Foto: UEC]