El GP One to One posa punt i final a la Copa Catalunya infantil BTT

25/09/2018

El 13è Open Infantil BTT GP One to One celebrat el passat cap de setmana a Molins de Rei, sota l'organització del One to One club ciclista, va posar punt i final a l'extens calendari de la Copa Catalunya Infantil, amb 14 curses disputades arreu de la geografia catalana.

Com sempre, diferents voltes segons la categoria al circuit de 1'2 kms preparat per l''organització, on s'hi van reunir més de 130 ciclistes. En categoria prebenjamins van vèncer Marc Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist) i Berta Montero (Montroig PC); en benjamins Martí Collel (Jufré Vic ETB) i Nahla Veltman (Bike Garraf CE); en els principiants foren Seff Van Kerchove (Montoig PC) i Noelia Vergara (Amunt CC) els vencedors amb molta claredat; en alevins van imposar-se Matise Van Kerchove (Montroig PC) i Tani Pozo (Bike Garraf CE); i finalmente en infantils Miquel Morales (La Torreta Bike) i Marta Cano (Bike Garraf CE) vna dominar amb autoritat la cursa. El millor equip del dia era el Bike Garraf CE, amb 3 victòries entre les seves fèmines.

Pel que fa a les classificacions finals de la Copa Catalunya infantil BTT 2018, es van proclamar vencedors/es:

• Prebenjamins: Berta Montero (Montroig PC) i Marc Bragulat (Irontech Tecnic Ambisist)
  • Benjamins: Beth Risalde (Montroig PC) i Sergio GArcía (Amunt CC)
  • Principiants: Noelia Vergara (Amunt CC) i Marc FAro (Comprarbici Bauhaus)
  • Alevins: Mireia Padrós (Bicicletes Segú) i Aleix Casanovas (Jufré Vic ETB)
  • Infantils: Nicole Castillo (Corvi Team) i Miquel Morales (La Torreta Bike)
  • Equips: Jufré Vic ETB

Moltes felicitats a tots els campions i campiones, i sobretot a tots/es els que heu participat en aquesta Copa Catalunya Infantil BTT 2018, la més multitudinària dels darrers anys. El membre de la Comissió de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme Xavier Costa deia que "el nou reglament d’aquest any contemplava un codi de comportament basat en els valors de respecte, esforç i esport net i s’han complert plenament els objectius d’educació que es buscavem. A més, hem engegat un Campus de tecnificació la primera setmana d'octubre pels nens que han assitit regularment a les proves, i ha tingut bona acceptació. Com a acte de cloenda de la temporada, es celebrarà a Mollet la festa del ciclisme escolar català on tots els que hi hagin participat rebran un trofeu".