Doble cita tarragonina a la Copa Catalana de ciclocròs

27/11/2018
Ciclocròs

Doble cita tarragonina a la Copa Catalana de ciclocròs

Les comarques tarragonines seran aquest cap de setmana l'escenari de dues proves més de la Copa Catalana de CX 2018, que completarà ja les seves primeres deu proves al final del cap de setmana. L'estrena de Torredembarra el diumenge 1 de desembre i la segona edició del ciclocròs a El Morell el diumenge dia 2 seran les protagonistes principals de l'activitat competitiva del ciclisme català d'aquest cap de setmana.

Dissabte, el BikePark i el Polígon Roques Planes de Torredembarra acolliran una cursa que s'estrena en el calendari del ciclocròs català amb un circuit de 2,6 quilòmetres que combinarà asfalt i terra. Durant la jornada, hi haurà servei de bar, espai d'aparcament per autocaravanes, sortejos i premis (Inscripcions per Torredembarra). Per la seva banda, diumenge es disputarà el II Ciclocross El Morell, organitzat pel Club Ciclista El Morell a la Granja dels Frares (Inscripcions per El Morell). En les dues jornades es disputaran les habituals proves de les categories de promoció.

L'elit Isaac Simón (BiciEquip) i el sub23 Jofre Cullell (Megamo), guanyador de les dues últimes proves celebrades a Les Franqueses del Vallès i Santa Coloma de Farners són els principals dominadors per ara de la Copa Catalana, que lideren en les seves respectives categories com ho fan també la elit Jordina Muntadas (Corvi), la sub23 Júlia Pujol (Catema.cat) el júnior Luis Vivián (Quadis-Trek), els cadets Marc Masana (La Torreta Bike) i Nicole Castillo (Corvi), entre d'altres. (Classificacions acumulades de la Copa Catalana de ciclocròs en totes les categories)