El GP La Selva BTT encara el seu tram final a Cassà

21/01/2019
BTT

El GP La Selva BTT encara el seu tram final a Cassà

Cassà de la Selva serà l'escenari aquest diumenge 27 de gener de la tercera de les quatre curses del Gran Premi La Selva BTT. En aquesta ocasió, la volta llarga tindrà 33 quilòmetres amb un desnivell de +1000m, i una volta curta de 20 quilòmetres i desnivell de +500m. El recorregut passarà per la zona de les Gavarres, al principi pel Puig Germà i la zona de les Miloques, per ascendir la llarga fins a Cal Xai, a tocar de la carretera de Santa Pellaia, i la curta a les Dues Rieres. Les dues faran la tornada pel Pont Verneda, per acabar a la zona esportiva, punt on podran recuperar-se amb una bona dutxa i un bon esmorzar. 

La concentració és farà a la mateixa zona esportiva (al costat de la piscina coberta), i a partir de les 7:45 es podran confirmar les inscripcions al pavelló. De la mateixa manera que en les dues anteriors, es donarà la sortida a les 9:15 per les e-bikes, i després a les 9:30 la sortida de la volta llarga i de la volta curta. 

 
A nivell esportiu, Roger Argelaguer (Esteve) intentarà mantenir el liderat en categoria elit masculí enfront del seu rival directe Guillem Cavallé (Donda Bikes), ara mateix empatats a punts. A l’apartat femení, Alba Sugrañes (Linbikes) és la líder després de no participar Txell Figueres (Cerdanya Skimo) a la darrera cursa, i que havia estat la guanyadora a la primera cursa. No gaire lluny de la primera classificada es troba Sandra Sanchez (Costa Brava Mediterranean) i Alba Malagon (Radikalbikes).
 
Pau Viladelbosch (Baix Ter-Jodofi) en cadets, Hicham Laasraoui (Radikalbikes-Artsports) en júniors, i Antonio Olivares (Linbikes) en Màster40 tenen el campionat molt encarrilat, tot i que qualsevol error es pot pagar molt car. Per la seva banda, Josep Juanola (Edibikes) en Màster 30, Jordi Hurtós (Doctor Bikes BTT Palafrugell) en 50, i Xavi Ferrer (Radikalbikes) en e-bikes hauran de continuar lluitant per assolir la victòria final al campionat. S’utilitzarà el mateix dorsal per tot l'Open, i el lliurament de premis es preveu aproximadament cap a les 13:00 h en el mateix pavelló. 
 
Després de Cassà de la Selva, Santa Coloma de Farners acollirà el desenllaç d’aquest recuperat campionat d'inici de temporada La Selva.