La 33ª Challenge Ciclista la Canonja es decideix aquest dissabte amb el Trofeu d’Hivern

11/02/2019
Carretera

La 33ª Challenge Ciclista la Canonja es decideix aquest dissabte amb el Trofeu d’Hivern

La 33ª edició de la Challenge Ciclista la Canonja 2019 coneixerà aquest dissabte 16 de febrer el seu guanyador amb la celebració del Trofeu d’Hivern, la segona i darrera cursa que integra la competició. 
El ciclista Corentin Navarro, de l’equip Velo Sprint Narbonanais i guanyador del Trofeu Sant Sebastià del passat dissabte, figura entre els màxims favorits per endur-se aquesta Challenge conjuntament amb Joan Font, del Barcelona BH, que va ser tercer amb el mateix temps. 

També tindran les seves opcions Jorge Ferrer (Massi Vivo), Albert Masana (Controlpack Badia), Miquel Escolà (Apunt-Dolomiti), i Aitor Valderrama (Team Smartdry), que van entrar a només dos segons dels tres primers classificats.  El ciclista d’Alcanar Benjamí Prades, del Team Ukyo, segon a meta darrera de Navarro, no figura en canvi entre els inscrits. 

Organitzat pel Club Ciclista La Canonja, el Trofeu d’Hivern començarà al carrer Raval del municipi, davant del casal Nova Amistat, a les 15.00h i acabarà al mateix punt a les 17.15h. Tindrà un recorregut de 87 quilòmetres i els al·licients seran l’ascensió als ports de muntanya de Montclar (244 metres, 4ª categoria), al quilòmetre 46 de la cursa, i el Coll de la Teixeta (541 metres, 2ª categoria), al quilòmetre 58.1.

El recorregut sortirà de La Canonja i passarà per Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alt de Montclar, Duesaigües, Coll de La Teixeta, Riudecols, Les Borges del Camp, Reus i altre cop La Canonja.
La prova comptarà amb la presència de 160 participants de la modalitat open social que inclou les categories júnior, sub23, élit, Màster30, Màster 40-50-60 i fèmines