Presentació de l'Escola de Ciclisme i dels equips del Jufré Vic-ETB 2019

02/03/2019
BTT

Presentació de l'Escola de Ciclisme i dels equips del Jufré Vic-ETB 2019

El Club Natació Vic-ETB va presentar l'Escola de Ciclisme amb més de 200 nens i nenes que corren en les diferents categories de base. L'Escola segueix formant persones i apostant pels valors de l'esport en les modalitats de carretera, BTT, BTT-descens, enduro i ciclocròs.  

Aquest any la secció de ciclisme recupera la categoria cadet de carretera i deixa la júnior. Destaca l'aposta de Jufré Vic-ETB per un equip molt potent de BTT-XCO en les categories de cadet fins a sub23. Els equips del Jufré Vic-ETB disputaran tot el calendari català al màxim nivell. La marca de roba i calçat CMP és el patrocinador principal aquesta temporada. L'aportació de CMP es destina a enfortir els equips, millorar els esdeveniments com la Marxa Cicloturista, la Copa Catalunya Infantil de BTT Ciutat de Vic o el Critèrium del Barri del Remei de la capital d'Osona. 

L'existència d'aquest projecte es fonamenta en el compromís de totes les famílies, monitors, tècnics i directors. L'Escola va començar el 2012 i ha crescut considerablement gràcies al suport de la Federació Catalana de Ciclisme, de l'Ajuntament de Vic, i de les empreses privades com Kyrocream, Stern Motor Mercedes Benz, Mozia, Corredoria Escalé Pou, ÒpticaTorrents, Codol gestió, Dorsalsport, Farmàcia Terricabras i Scott. Nens i nenes, joves, famílies, entitats i empreses fan possible la gran família ciclista del Jufré Vic-ETB.

Sort i èxits!