Txell Figueras i Tomàs Misser guanyen a Porqueres

03/03/2019
BTT

Txell Figueras i Tomàs Misser guanyen a Porqueres

Aquest diumenge 3 març s’ha disputat la primera cursa del Open Btt Girona 2019 – Càrniques Celrà a Porqueres amb la participació de gairebé 300 ciclistes de totes les categories des de Prebenjamins fins a Màster 60. L’organització del Club Ciclista Pla de l’Estany, novetat dins el circuit gironí aquest any, ha dissenyat 3 circuits, dos per les curses de promoció i un per la dels grans.

A nivell esportiu cal destacar la victòria a nivell Èlit Femení de Txell Figueras (Grupo Adi-Dsnivell BMC), que ha estat acompanyada de Mariona Càtedra (Cicles Ayats) i Júlia Blanch (Vilajuïga). A nivell masculí, l'experimentat Tomàs Misser (Orbea) ha marcat un alt ritme des de l’inici que ha fet impossible que ningú el pogués seguir, i s’ha imposat per davant de Jordi Vila (Biking Point) i de Fco. Javier Díaz (Medina). En categoria S23 s’ha imposat Gerard Blanch (Vilajuiga) seguit de Oriol Sirera (Jufré-Vic-ETB) i David Bayo (Baix Ter-Jodofi).

També a la cursa gran en Júniors s’ha imposat Genís Martí (Bsixbikes-Jormat), segon Alex Luis (Corvi Team) i tercer Gil Sànchez (Radikalbikes-Artsport), i en categoria M30 Albert Oller s’ha emportat la victòria seguit d’Eloi Batllori (Bsixbikes-Jormat), i Roger Torras (Hostalbike 5Punt16). 

A la segona cursa del dia, Ivette Espinar s’ha imposat en Fèmines Júnior, i Adaya Fernandez (MRT Cycling Malgrat) en Fèmines Cadet. En Cadets masculí Adrian Cuellar (Bsixbikes-Jormat), Eudald Fabrelles (Radikalbikes-Artsport) i Nil Solà (Xtrembike) han sorprés als M50 arribant per davant seu. 
A la resta de categories, en M40 el guanyador ha estat Antonio Olivares, en M50 Jordi Hurtòs (Doctor Bikes&Btt Palafrugell) i M60 Joaquím Esparraguera (Radikalbikes-Artsport). 

El Club Ciclista Pla de l’Estany ha preparat diferents obsequis pels participants més petits de les Kids Cup que avui han participat a la cursa. Els guanyadors han estat:

  • Prebenjamins : Marc Alejo (Trek-Bicisprint Sabadell) / Mar Surrell (Baix Ter-Jodofi)
  • Benjamins: Marc Danti (Jufré-Vic-ETB) / Cesca Comas (Artsport-Cromolybike)
  • Principiants: Ot Felix (Artsport-Cromolybike) / Iria Gironès (Vilajuiga)
  • Alevins: Roc Cubí (Jufré-Vic-ETB) / Kyra Galí (Vilajuiga)
  • Infantils: Eloi Rigall (Artsport-Cromolybike) /Laia Bosch (Cat Bike)

El sr. Narcís Vidal, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Porqueres, sr. Joaquim Font, President del Club Ciclista Pla de l’Estany i sr. Àngel Marin (Coordinador Esports Porqueres) han fet el lliurament de premis. 

La propera cursa serà el 31 de març a Castell d’Aro, localitat que rebrà l'Open i a la qual Figueras i Misser hauran de defensar els mallots Tàctic de líder que avui han rebut. 

[Foto: sortida Kids Cup. Carles Ferrer]