Jordi Simó renova el triomf al Down Urban Barcelona

24/03/2019
DH Urbà

Jordi Simó renova el triomf al Down Urban Barcelona

Barcelona ha tornat a ser escenari d'un dissabte de bicicleta de muntanya espectacular en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, Les Fonts de Montjuïc, gràcies al Cycling Week Barcelona, que va començat amb la disputa del ja tradicional Down Urban Barcelona, ​​primera cita puntuable per la Copa Catalana de DH urbà, un descens urbà que ha deixat bocabadats a tots els espectadors. Els riders ho han donat tot baixant per les escales de Montjuïc, per retallar el màxim de temps possible al cronòmetre.

Les baixades a la ronda classificatòria dels dos màxims favorits, Pasqual Canals i el vigent guanyador, Jordi Simó, preveia que la ronda final seria molt ajustada. En la primera mànega, el més ràpid ha estat Ignasi Jorba, qui fou premiat per la FCC amb el reconeixement de ciclista revelació de 2018. Qualsevol error deixava sense opcions. Així que a la ronda final, la tensió ha passat factura a grans riders, que van quedar fora de la baralla. Però Jordi Simó (Commencal Ethen Box), ja experimentat, va mantenir la calma i va fer una baixada perfecta, repetint d'aquesta manera victòria en un emplaçament únic. En categoria femenina, Aina González de l’OM Bicis va aconseguir el triomf.

Al Dual Slalom, amb els millors riders del Down Urban Barcelona en acció en carreres eliminatòries de 2 bikers, el júnior Adrián González (OM Bicis)  ha aconseguit colar-se en la gran final. El duel amb Ignasi Jorba (OM Bicis) ha estat molt igualat. Però Jorba ha estat més experimentat i ha acabat sent el millor. El Mountain Bike ha tornat a ser el gran protagonista al cor de la ciutat, sent un gran atractiu per a tots els seus visitants. El DH urbà tindrà una altra cita aquesta temporada en territori català amb la disputa de la prova de Lleida el proper 6 d'octubre.

Fotografia: Ocisport