Empuriabrava acull diumenge cita de veterans i Copa Critèrium

03/04/2019
Carretera

Empuriabrava acull diumenge cita de veterans i Copa Critèrium

Aquest diumenge 7 d'abril se celebrarà la 5ª edició del Critèrium Ciclista Internacional d'Empuriabrava, una matinal pel passeig marítim de la Platja d'Empuriabrava que que organitza el Club Ciclista Lefa i Empuriabrava Esports, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Des de primera hora del matí se celebraran les curses de les categories màster 40, 50, 60 i fèmines, que significaran la sisena prova de la Xallenge de Veterans (Calendari complet i classificacions acumulades). Per la seva banda, la prova elit, sub23 i màster 30 serà la segona cita puntuable per la Copa Critèrium, que va donar el seu tret de sortida fa dues setmanes a Sants, amb victòria de Marc Brustenga (Consulta el calendari complet de la Copa Critèrium).

Amb sortides a les 9, 10 i 12h, durant la matinal s'hi  celebraran tres curses independents, la darrera de les quals té els premis econòmics estipulats per la FCC per les proves de Copa Critèrium. Adjunt hi podeu trobar el mapa del recorregut de la competició. Els horaris de competició per categories són els següents: