Canvis en el calendari de descens

04/04/2019
DHi

Canvis en el calendari de descens

Us informem a través d'aquesta nota dels canvis produïts en el calendari de descens català 2019.

La cursa prevista pel 27 i 28 d’abril a Cervià de les Garrigues, puntuable per la Copa Catalana DH, es veu obligada a canviar de data donat que coincideix amb el dia de les eleccions generals. És per aquest motiu que es trasllada la cursa al cap de setmana 19 i 20 d’octubre.

La cursa de DH Espot prevista inicialment pel 15 i 16 de juny, no es podrà celebrar en aquesta data degut a una avaria al telecadira que fa la funció de remuntador pels ciclistes.
Gràcies a la voluntat dels organitzadors de no perdre la data de la cursa, s’ha arribat a un acord amb Aran Bike Park per desplaçar la cursa al circuit de descens de Vielha.
Per tant es manté la data inicial publicada al calendari, variant el circuit d’Espot al de Vielha. A més, la cursa serà el Campionat de Catalunya de DH.

També a conseqüència de les modificacions anteriors, s’ha procedit a variar la cursa de Mini DH Kids Cup prevista inicialment pel 20 d’octubre a Montesquieu de l’Albère (França), que passarà a ser el dia 27 d’octubre.

Agraïm la voluntat i disponibilitat de tots els organitzadors de treballar per buscar solucions als problemes que han sorgit en els calendaris inicials i demanem comprensió als ciclistes pels canvis deguts a circumstàncies de força major.