La Pujada al Mirador d'Alcanar, tercera cita de la Copa Critèrium

29/04/2019
Carretera

La Pujada al Mirador d'Alcanar, tercera cita de la Copa Critèrium

La Pujada al Mirador d’Alcanar torna al calendari nou anys després: aquest dimecres 1 de maig, la cita organitzada per l’Associació Ciclista Alcanar suposarà la tercera parada del calendari de Copa Critèrium (calendari complet de la Copa Critèrium) d'enguany. Amb la presència dels equips elit catalans i també esperada de conjunts valencians, l'especial paratge canareu serà protagonsta d'una jornada de tarda de gran ciclisme.

La prova celebrarà la seva 21a edició amb un recorregut de 105 quilòmetres, fent 18 voltes a un circuit de 5,8 quilòmetres amb final a la Plaça del Mirador. Les seves primeres 17 edicions es van disputar entre els anys 1974 i 1991, fent un retorn fa una dècada amb victòries d’Asier Maeztu (2008), Rodrigo Aguelyes (2009) i el rus Valery Kaykov (2010).

Després de les proves celebrades a Sants i Empuriabrava, el vigent campió català Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille) lidera la classificació de la Copa Critèrium per davant d'Alejandro Sánchez (Portet Instal·lacions-Ixcor) i Stephan Bakker (Team SmartDry). Fins aquest dilluns a les 24h hi ha temps per a fer-hi inscripcions.