Iñaki Martínez es proclama campió de Catalunya màster 30 a Amposta

27/05/2019

La 10ª edició del Trofeu Ciutat d'Amposta va acollir aquest passat dissabte la disputa del Campionat de Catalunya màster 30, en una cursa de 80 quilòmetres de recorregut on prop de 140 ciclistes de totes les categories màster es van reunir per gaudir d'un preciós recorregut pel Delta de l'Ebre, amb triomf final per Iñaki Martínez (Lizarran-Reus).

Des dels primers quilòmetres de cursa es va fer una selecció amb els més forts de la prova, aconseguint mantenir un avantatge proper al minut durant un recorregut perfectament pla, però que es va acabar fent selectiu per l'alt ritme i pels constants canvis de direcció del vent per la zona del Delta.

Aprofitant la presència majoritària de l'equip Lizarran-Reus al capdavant, van poder controlar els moviments i aprofitar un atac d'Iñaki Martínez que li va valer per imposar-se en solitari i proclamar-se campió de Catalunya, aconseguint repetir el títol CRI aconseguit fa unes setmanes a l'Hospitalet de l'Infant. El van acompanyar al podi final el seu company d'equip i vigent campió, Héctor Abad, mentre que el bronze era per Ricard De Miguel (Miami-Megabici).