Sobtat adéu de Xavi Bonet, un dels actius importants del ciclisme lleidatà

09/06/2019
DHi

Sobtat adéu de Xavi Bonet, un dels actius importants del ciclisme lleidatà

Aquest cap de setmana ens ha dit adéu de forma sobtada i inesperada Xavi Bonet, un dels actius més importants del ciclisme lleidatà els darrers anys. 

A mitjans dels 90, i coincidint amb l'activació de la secció BTT de la Penya Ciclista Colomina, en Xavi va entrar a formar part del club i n'ha estat membre actiu durant tot aquest llarg temps, no només com a ciclista sinó també com a organitzador, faceta en la que el ciclisme lleidatà i català el relacionarà: campionats de Catalunya, campionats d'Espanya, four cross, copes catalanes de descens, opens de Lleida BTT,... i els darrers anys molt bolcat a totes les proves que organitza la Penya Ciclista Colomina a les contrades de Lleida: DH de Cervià de les Garrigues, Lleida Down Town Urban Internacional, i Mini DH de Rosselló.

Treballador incansable, sempre oferint-se a col·laborar i ajudar, bon company...sense cap mena de dubte la seva pèrdua serà irreparable. Tant des de la Delegació de Lleida com des de la pròpia Federació Catalana, traslladem el nostre més sentit condol als seus familiars més directes Magda, Pol i Ariadna, així com al company de la Junta Directiva Pep Roca, amics i familiars tots, i a tota la família de la Penya Ciclista Colomina.

DEP Xavi