Punt i final de la Copa Catalana d'Enduro a la Val d'Aran

11/06/2019
DHi

Una exitosa edició de l'Enduro Naut Aran, organitzada pel CC Aran DH (Aranbikeparks) a Enduromies, Naut Aran i amb The Bike Village com a sponsor principal, va posar punt i final el passat cap de setrmana a la Copa Catalana d'Enduro 2019, que enguany ha comptat amb 4 proves (Tota la informació i classificacions de la Copa Catalana d'Enduro 2019).

Fins a 267 bikers vinguts de Catalunya i altres punts de l'estat es van donar cita a la Val d'Aran per gaudir d'un magnífic recorregut d'enduro que comptava amb 4 especials cronometrades, amb varietat com per staisfer tots els gustos. La prova fou un duel entre Guillem Sanz (Fornells de la Selva BTT) i Xavier Domènech (Bicisport CE), que en la classificació general final escratx només van estar separats per 6", amb Agustí Cirera (Santa Bàrbara UCC) finalitzant tercer a poc més de mig minut. En el primer tram cronometrat només Domènec aconseguia baixar de 4' treient quasi 3" a Sanz, que els recuperava al final de la TC2 deixant virtualment empatats els temps. En la tercera Domènech tornava a agafar una lleu avantatge guanyant-la per un marge escàs, mentre que en la TC4 i definitiva Sanz va prèmer l'accelerador per acabr gunayant el parcial i la general final de l'Enduro Naut Aran.

En fèmines Ares Masip (Power Bike Cycling) s'imposava amb solvència en les dues primeres TCs per davant de Marina Rius (Odena EC), però una errada en la TC3 li feia perdre tota l'avantatge i Rius s'imposava en els dos darrers parcials i en la general final per davant d'una regular Herminia Codina (Gironella EC) i la mateixa Masip que acabaria 3a. Guillem Sanz s'imposava en la general final de la Copa Catalana davant Xavi Domènec i David Navas.