Vielha acollirà el DH Espot, Campionat de Catalunya DH

13/06/2019
DHi

Vielha acollirà el DH Espot, Campionat de Catalunya DH

Degut a la impossibilitat de realitzar la prova prevista a Espot a causa d'unes obres en el telecadira de la Roca, aquesta es va traslladar a Vielha i, per tant, serà la capital aranesa qui acollirà finalment el Campionat de Catalunya DH 2019.

Així doncs, el DH Espot, organitzat de forma coral per DH Espot, la Penya Ciclista Colomina i Aran DH, es disputarà al Aran Bike Park, una cita que a més de ser Campionat de Catalunya puntuarà per la Copa Catalana i les Downhill Spain Series. El recorregut té la cota de sortida als 1500m a l'entorn de la Bassa d'Oles, i finalitza al Plan Batalher a la cota 1150m, salvant per tant 350m de desnivell negatiu durant 2,2kms de baixada.

Pel que fa als horaris, urant el dissabte es podrà entrenar al circuit, i diumenge de 8h a 09.30h hi haurà els entrenaments oficials, amb la 1a Mànega a les 10h i la 2a Mànega a les 12.30h, per finalitzar amb l'entrega de premis i trofeus. A més, segur que la prova serveix d'homenatge i record al membre de la PC Colomina Xavi Bonet, tràgicament desaparegut fa tot just 1 setmana.

Les inscripcions són obertes fins dijous a la mitjanit en aquest enllaç.