El Navès Bike Festival debuta amb bona nota

08/07/2019
BTT

El Navès Bike Festival debuta amb bona nota

La urbanització Sant Llúcia de la localitat solsonenca de Navès va acollir aquest passat dissabte la primera edició del Navès Bike Festival, una iniciativa de l'Escola de Ciclisme Bike Kids vinculada a Tomàs Bellés, en la que es va disputar la vuitena cita de la Copa Catalunya BTT infantil, puntuable també per la Kids Cup de l'Open de Lleida, així com la teecra pova del calendari de 5 de l'Open de Lleida BTT - Lafuente Transport Sanitari.

Els recorreguts dissenyats per l'organització compataven amb tots els ingredients per assegurar una bona matinal de BTT: girs, pujades, baixades, bassa d'aigua, corriols, rock garden...tot plegat en el bosquet contigu a la urbanització que assegurava ombra en bona part del recorregut en una jornada que fou, de nou, molt calurosa. La organització va disposar de dutxes, avituallaments, zona d'acampada i altres serveis als participants i acompanyants per assegurar-los una bona estada en aquesta primera edició del festival.

Copa Catalunya infantil
Amb 121 inscrits/es en les diferents categories, la matinal de curses s'iniciava amb els més petits, els prebenjamins i benjamins, que competien en un circuit de 650m, i als quals seguien principiants, alevins i infantils competint en un circuit de 1700m una mica més exigent. Els vencedors/es per categories van ser:

  • Prebenjamins: Noemí Faro (Bike Trial Costa Daurada) i Martí Garcia (Noel Tadesan)
  • Benjamins: Cesca Comas (Team Artsport Cromolybikes) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
  • Principiants: Laia Rodríguez (La Torreta Bike Club) i Ot Fèlix (Team Artsport Cromolybikes) 
  • Alevins: Núria Hernandez (Bike Garraf CE) i Roc Cubi (Jufré Vic ETB)
  • Infantils: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Arnau Font (Biciocasión Bcn)

Classificacions Copa Catalunya Infantil BTT Navès
Classificacions Generals Copa Catalunya Infantil BTT (després Navès)

La propera prova de la Copa Catalunya infantil BTT es disputarà a la Manbike de Manresa l'1 de setembre.

Open de Lleida BTT - Lafuente Transport Sanitari
Als vols de les 12.30h s'iniciaven les proves de la tercera cita de l'Open de Lleida, en les que prenien part una quarantena de ciclistes disposats a lluitar amb l'exigent traçat solsonenc de gairebé 3 kms i una calor prou intensa. La prova va estar dominada pel M30 Albert Balagué (Fes Bici Igualada), un clàssic de la Copa Catalana XCO que va vèncer amb autoritat. En fèmines, la també M30 Raquel Egea (Rodanoia) vencia scratx per davant de la líder del campionat Lydia Castro (Biking Point). Els vencedors/es per categories van ser:

  • Cadets: Sergi Pujol (Baix Ter Jodofi)
  • Juniors: Carlos Pardo (Dialtamar CC)
  • S23: Marc Mestre (Fes Bici Igualada)
  • Elits: Lydia Castro (Biking Point) i Juan Luis Garcia (Juanito CPC)
  • M30: Raquel Egea (Rodanoia) i Albert BAlagué (Fes Bici Igualada)
  • M40: Eduardo Abian (Amunt CC)
  • M50: Josep Tugues (Fes Bici Igualada)
  • M60: Armand Solé (Track Team)

Classificació Open Lleida BTT Navès

La propera cita de l'Open de Lleida BTT - Lafuente Ambulàncies serà a Almenara Alta (Agramunt) el proper 7 de setembre per totes les categories, tant kids cup com adults.

[Foto crèdits: Norbert Herrera]