Modest Capell s'imposa al Critèrium d'Els Pallaresos

28/07/2019
Carretera

El lleidatà Modest Capell (Team Compak) va resultar aquest dissabte vencedor de la prova de la Copa Critèrium disputada ahir a Els Pallaresos, en un circuit urbà de la vila tarragonina com sempre exigent i divertit.

La prova, en la que s'hi van reunir una cinquantena de ciclistes de les categories elit i sub23, es va disputar per esprints bonificats que a la postre van ser els que van donar la victòria final a Capell per un marge de 4" sobre Stephan Bakker (Team SmartDry) que fou el primer en creuar la línia d'arribada però que no havia bonificat tant com Capell i això el va relegar a la segona posició final, completant el podium el sub23 Pol Hervás (Escribano), seguint els seus bons resultats dels últims dies amb les seves medalles als Campionats de Catalunya de pista i el seu 4t lloc al Trofeu Baix Penedès de fa una setmana.

El neerlandès Bakker, però, un dels grans noms de la temporada catalana de carretera, va rebre la recompensa en forma de liderat de la Copa Critèrium, que defensarà avui mateix al 57è Trofeu El Préssec d'El Morell, la cinquena prova del calendari previst per enguany. El Team Compak va ser el vencedor per equips.