Coronats els campions de Catalunya de veterans a Masllorenç

04/08/2019

El Campionat de Catalunya de fons en carretera 2019 per les categories màster 40, 50 i 60 es va disputar aquest dissabte 3 d’agost a la localitat tarragonina de  Masllorenç, una prova organitzada per Promoevents sobre un recorregut de 75  quilòmetres para las categorías de 40-50 i de 60 quilòmetres per la categoria màster 60, amb una participació de 131 corredores, a banda de 6 fèmines elit.

Com no podia ser d’una altra manera, la calor va ser determinant en el desenvolupament de la prova, sent el vencedor final de la prova Rafael García Zaguirre del RCB Motor Begues, màster 40, que va completar el recorregut amb un temps de 1:50:10 i arribant en solitari davant dels que finalment serien els seus companys de podi en la seva categoria. Mirco Merotto, també del RCB Motor Begues i Jose Mocete (C.C. Montornès) van ser els campions de les categories màster 50 i 60, respectivament.