Un centenar de participants al MiniDH de Vallnord

09/09/2019
DHi

Un centenar de participants al MiniDH de Vallnord

Aquest dissabte dia 7/9 es va celebrar la cinquena prova del calendari de MiniDH Kids Cup al circuit de Vallnord a Andorra, gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme amb la Federació Andorrana. Un total de 100 nens i nenes a partir de 5 anys i de les diferents categories de promoció hi van prendre part, sota l'excel·lent organització de la cursa per part del club andorrà Furious, amb la col·laboració de l’estació de Vallnord.

El disseny del circuit fou molt adeqüat per als participants, iniciant la sortida en una zona de bosc amb salts seguida d’un traçat obert amb zones aperaltades que permetien als participants demostrar les seves habilitats amb l’exigència que requereix la modalitat del Descens.

Tots els participantsvan gaudir d’una jornada molt complerta, destinant una part del matí a entrenaments i 1ª màniga i una 2ª màniga a primera hora de la tarda completant la jornada amb els podis i entrega de premis per a tots els participants.

La propera cita del calendari de la MiniDH Kids Cup (consulta'n tots els detalls, classificacions i calendari complet) serà el proper 27 d'octubre a la localitat rossellonesa de Montesquiu d'Albera.