Bona participació a la Clàssica Isaac Gálvez de promoció, cadet i junior

17/09/2019

La 9a Clàssica Isaac Gálvez, que enguany comptava amb tres proves amb un recorregut de 1'4kms per volta, es va disputar el passat cap de setmana amb una bona afluència de ciclistes, servint de nou d'homenatge i record al desaparegut Isaac Gálvez.

Els primers en entrar en acció van ser els participants de la la Copa Catalana cadet masculina, i de la Copa Catalana cadet-junior fèmines, pels quals la clàssica vilanovina era la penúltima prova del calendari. Amb 61 ciclistes participant-hi, entre les fèmines, domini del Top Conserge Costa Brava amb Lucía García (1a) i Estefanía Jiménez (2a) escratx, i Carolina Miranda (Catema.cat) com a primera junior. Jiménez i Burdoy continuen al capdavant de les generals cadet i junior, respectivament. Entre els nois, Iker Bernal (Tot Net Terrassa) es va acabar imposant gràcies a les bonificacions dels sprints, per davant de Alejandro Rizzone (Quadis Trek Sant Boi) i Alex Margalef (Autocars Sagalés). A la general Axier Casado (Tot-Net Terrassa) continua manant i ho té tot de cara per ser el campió de la Copa Catalana.

Després va ser el torn de les categories de promoció, en el que fou l'avantpenúltima cita de la Copa Catalunya infantil 2019. Els participants van donar diferents voltes al circuit en funció de la seva categoria, registrant-se una participació de 107 inscrits/es.

Per últim es va disputar fora de l'àmbit competitiu l'anomenada prova "Papis" i on hi van prendre part ciclistes de categories Màsters 30 a 60, i cicloturistes.