Girona, tercera parada de l’Escolar de BTT Girona en un ambient festiu

30/10/2019

Girona, tercera parada de l’Escolar de BTT Girona en un ambient festiu

Després de la prova celebrada a Medinyà, Girona capital agafa aquest dissabte 2 de novembre el relleu del Escolar BTT Girona que es celebrarà el dissabte a la tarda a la Zona Esportiva de Fontajau, encara enmig de les Festes de Sant Narcís de la capital gironina.   

Repetint amb la formula de Medinyà i amb el suport del Consell Esportiu del Gironès, s’ha contactat amb l’escola de primària de Domeny per fer una sessió didàctica que han dirigit els tècnics de l’escola de Girona conjuntament amb el mestre d’Educació Física. Les sessions estan dirigides als alumnes de 5è i 6è de Primària, amb una activitat realitzada a l’escola amb bicicleta, i que acaba amb la possibilitat de participar en aquesta prova de l’escolar de manera voluntària. 

Des de la Delegació de Girona de la FCC volem agrair l’esforç de totes les escoles de ciclisme per potenciar el nostre esport entre els més petits i a Klassmark i Autopodium per seguir apostant pel ciclisme de base. 

Recordem el calendari de proves del Open Escolar BTT Girona

  • 19/10/2019 Torroella de Montgrí (Baix Empordà)
  • 27/10/2019 Medinyà (Gironès)
  • 02/11/2019 Girona (Gironès)
  • 10/11/2019 Banyoles (Pla de l'Estany)
  • 16/11/2019 Sant Gregori (Gironès)
  • 23/11/2019 Vilajuïga (Alt Empordà)
  • 30/11/2019 Fornells de la Selva (Gironès)

El format de les proves constarà de dues proves: una prova similar a una XC i una altra treballada i escollida per l’escola organitzadora, tipus gimcana. Les dues tindran la mateixa puntuació i d’aquesta manera els tècnics de les escoles podran valorar l’aprenentatge dels nens i nenes que hi participin. El caràcter no competitiu de la jornada ha de ser la base d’aquestes proves. Els nens rebran algun obsequi de part dels organitzadors, però no rebran trofeus per classificacions.