La Copa Catalana CX arriba al seu equador a Manresa

12/11/2019
Ciclocròs

La Copa Catalana CX arriba al seu equador a Manresa

El VIII Ciclocròs Ciutat de Manresa serà aquest diumenge 17 de novembre el centre d'un nou cap de setmana de ciclocròs català, en què es disputarà la vuitena de les catorze proves de les que consta el calendari de la Copa Catalana de CX (Tota la informació). Una de les cites que més s'ha consolidat de la mà del creixement de la Copa arriba a la seva vuitena edició amb el circuit al voltant del Pavelló Nou Congost, al Parc del Cardener, sota la organització de l'Esport Ciclista Manresa

Així doncs, el principal calendari hivernal del ciclisme català superarà a la cita bagenca l'equador de la competició que lideren Albert Poblet (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff) i Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike) en les categories elit. Consulta les classificacions provisionals. La matinal, després de l'absència a Osca, comptarà amb una prova infantil que puntuarà per la Copa Catalunya Infantil de ciclocròs a les 11h (Inscripcions obertes).

Tomi Misser i Emma Roger foren els darrers vencedors de la cursa manresana, que a la temporada 2018 es disputava a finals de desembre, just abans del Campionat de Catalunya.

Horaris CX Manresa: