La Cabronada tanca diumenge la temporada BTT de Girona

30/11/2019
Pedalades

La Cabronada tanca diumenge la temporada BTT de Girona

Aquest diumenge dia 1 de desembre, La Cellera de Ter acollirà la darrera marxa de BTT de les comarques de Girona. Com és habitual el Club Ciclista Esprint, amb el suport de l’Ajuntament de la població selvatana, ha preparat la marxa La Cabronada, que arriba ja a la seva 13ª edició, pensant en dos circuits alternatius, amb molts corriols i trialeres de la zona propera a les muntanyes de Puig d’Afrou i Sant Gregori, i que faran que sigui molt tècnica i dura. 

El punt de concentració serà el Pavelló Municipal d’Esports de la població, on es podran fer les inscripcions. La sortida està prevista per les 9 del matí, en què sortiran les e-bikes i després a les 9:15 la resta de participants. Es podrà fer la ruta llarga de 30 quilòmetres amb un desnivell de 1300 positiu i de nivell alt, o bé el circuit curt de 18 quilòmetres amb 750 de desnivell positiu i de nivell mig. 

Les inscripcions es poden fer on-line (14 euros) o bé presencials (17 euros) es podran fer entre les 7:45 i les 8:30 del matí. Els participants que no disposin de llicencia han de fer l’assegurança de dia (increment de 3 euros). El club ha preparat un gran esmorzar, i obsequis pels participants.