La FCC celebrarà la seva gala anual el proper 18 de gener

12/01/2020
Federació

La FCC celebrarà la seva gala anual el proper 18 de gener

La Federació Catalana de Ciclisme ja ho té tot preparat per la celebració a les 11h del proper dia 18 de gener de la seva gala anual d’Homenatge als Campions Ciclistes de la passada temporada 2019. Una vegada més, la seu de l’INEFC Barcelona (Avinguda de l’Estadi, 14) serà l’escenari de l’esdeveniment, per on s’hi reconeixeran els èxits de més d’un centenar de protagonistes del ciclisme català, així com la imprescindible feina d’escoles i clubs.

Sergio Garrote i Clàudia Galicia rebran els màxims distintius en la categoria elit, després d’una campanya que ha portat al handbiker a liderar el rànquing UCI de la seva modalitat i a endur-se la Copa del Món i els Campionats d’Europa, Espanya i Catalunya, i quedant-se a un sol pas de ser campió del món tant en ruta com CRI. Per part de Galicia, el doblet com a campiona d’Espanya BTT, tant d’XCO com de marató, donen bona mestra de la seva consolidació en l’elit de la bicicleta de muntanya internacional, havent signat també la cinquena plaça a la prova de relleus del Campionat d’Europa amb la selecció espanyola.

Per la seva banda, els premis revelació seran per Sara Méndez, campiona d’Espanya i Catalunya cadet tant de BTT com de ciclocròs, així com a l’especialista en trial júnior Toni Guillén, campió de Catalunya i líder del rànquing català en un any en què s’ha proclamat subcampió mundial i tant d’Europa com d’Espanya, de la mateixa manera que s'ha vist amb el mallot de l’arc de Sant Martí en proclamar-se campió del món por equips amb la selecció espanyola.

Per últim, els tres seran els noms protagonistes dels reconeixements especials d'enguany: un el de Salvador Gorina, en reconeixement a la seva tasca en benefici del ciclisme català, l'altre el de Josep Duran, en reconeixement a la seva trajectòria esportiva en el ciclisme de BTT un cop anunciada la seva retirada de la competició, i un homenatge pòstum a Modest Capell en reconeixement als seus èxits en el món del ciclisme.

Consulta la relació de premiats/des

[Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)]