El GP La Selva BTT torna diumenge a Cassà

27/01/2020
BTT

El GP La Selva BTT torna diumenge a Cassà

Després que la borrasca “Glòria” impedís que Riudarenes fes la seva cursa el darrer cap de setmana pels estralls causats, Cassà de la Selva serà l’escenari aquest diumenge 2 de febrer de la segona cursa del GP BTT La Selva. El Club Ciclista Cassà ha preparat dos circuits, un de 31 quilòmetres i un de 20 quilòmetres, amb uns desnivells de +860 i 437 metres, respectivament.
 
Hi haurà primer la sortida de la cursa e-bike, i després la cursa competitiva, que en funció de les categories hauran de fer la volta llarga o la curta, i també la versió d’oci, oberta als participants No Federats i als cicloturistes. Recordem a tots els participants que cal portar el dorsal de la primera prova de l’open. Les inscripcions es poden fer a la web de www.dsport.cat i es tancaran el dijous a les 24h. previ a la cursa. També es podran fer inscripcions presencials, amb els preus 17 euros per a federats i 20 euros per a no federats, amb assegurança inclosa.

Els organitzadors han previst un sorteig amb material ciclista, un obsequi, esmorzars amb servei de bar, zones tècniques i d’avituallament, rentat de bicicletes i dutxes. Recordem que es fa un circuit promocional de mainada a càrrec del Consell Esportiu de la Selva www.selvasports.cat  i del Consell Esportiu del Gironès, paral·lel a les proves d’adults.

Ara mateix, el GP La Selva BTT l’encapçala Jordi Vilà del Sant Gregori-Radikalbikes guanyador a Breda, i Natalia Cebrià del Medinyà Bsixbikes-Jormat.

Els horaris de sortida de cada cursa, així com la confirmació dels participants i recollides de les plaques seran els següents:

  • 8:00 a 9:00h      Recollida de dorsals i control de llicencies 
  • 9:15 h       1ª sortida  cursa Categoria e-Bikes (bateria de 500 w)   Control de bicicletes 8:30-9:00
  • 9:30h 2ª sortida:  Volta Llarga. Categories: Junior, Sub23/Elit, Màster 30, Màster 40, Fèmines Elit/Màster
  • 9:35h 3ª sortida: Volta Curta.
  • Categories :Cadets, Màster 50+, Fèmines Cadet/Junior
  • 13:00h:  Lliurament de premis
  • Tota la informació del GP La Selva BTT 2020.