Èxit participatiu en el retorn de la BTT a les Franqueses

14/07/2020

El BTT de competició català també va retornar amb èxit després de l'aturada del Covid19 pel confinament amb la disputa de l'Open Barcelona de Les Franqueses - Gran Premi KH7, una prova en la que es van inscriure més de 300 ciclistes comptant totes les categories, tant Kids Cup com Open. Cal destacar l'excel·lent organització per part de la Unió Ciclista Les Franqueses en aquest retorn competitiu de la BTT, amb una aplicació de les mesures de seguretat i del protocol de la FCC molt ben feta que també van destacar els participants.

En les proves Open, Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory) fou el més ràpid en la categoria elit, després de mantenir un frec a frec tota la cursa mab Ismael Ventura (Irontech Tecnic Ambisist) a qui va avançar a l'arribada només 3 segons. En tercer lloc va finalitzar Xavier Ariza (La Torreta Bike). Pel que fa a les fèmines, la ciclista del MMR Meritxell Figueras va imposar-se amb autoritat davant de Noemí Moreno (Bahuaus Torredembarra) i Àgata Safont (Monepra Radikalbikes). La resta de vencedors per categories va ser:

• Cadets: Marta Cano (BGTeam HTI) i Miquel Morales (La Torreta Bike)
  • Juniors: Sandra Artigas (TBikes BH Amunt CC) i Roger Ferrer (73 Factory Eco)
  • S23: Lídia Fuentes (Kenda Biciocasión Barcelona) i Roger Colomina (One to One J2M)
  • Elits: Meritxell Figueras (MMR Factory) i Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory)
  • M30: Josep Enric Farriol (73 Factory Eco)
  • M40: Eva Martín (CC Vilajuiga EoBikes) i Pau Egeda (Biking Point)
  • M50: Narcís Pujol (Súria Bicis)
  • M60: Blas Yebenes (Medina Competición)

Classificacions Les Franqueses Open

La propera prova del calendari de BTT serà la disputa aquest proper cap de setmana de la CRI de Vall de Lord, puntuable per la Copa Catalana Internacional Biking Point. La mainada disputarà també una competició Open infantil el mateix dissabte dia 18.

[Foto crèdits: Pedro González]