Sant Boi cita diumenge la Copa Catalana cadet i infantil

02/09/2020
Carretera

Sant Boi cita diumenge la Copa Catalana cadet i infantil

Aquest diumenge 6 de setembre, el Club Ciclista Sant Boi té preparada una nova jornada de Copa Catalana per a cadets i infantils amb la disputa del GP Pulperia Celta. Aixi doncs, Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) acollirà la tercera cita en línia de la temporada per a cadets tant masculins com femenins, que després del cap de setmana d'Olot i Ripoll i el Campionat de Catalunya CRI venen d'unes setmanes de retorn a l'activitat, mentre que per la Copa Catalunya Infantil serà la seva estrena aquest 2020.

A partir de les 9h serà la cita per a les categories de formació (pre benjamins, benjamí, principiant, aleví i infantil) que viuran la seva primera cita de la temporada en un setembre que serà intens amb altres cites a la Cursa Isaac Gálvez de Vilanova i La Geltrú i la Tondo Kids de Sant Joan les Fonts. Les diferents categories disputaran 1, 2, 3, 8 i 16 voltes, respectivament, del circuit urbà que recorre majoritàriament el carrer Enric Prat de la Riba de la ciutat santboiana. En el cas dels cadets, que sortiran a les 11.30h, el circuit utilitzat serà més llarg, arribant als 2km, per la qual cosa s'hi disputaran 25 voltes per complir un total de 50 quilòmetres de recorregut. 

"Pel circuit petit serà un recorregut amb una pujada i baixada, amb dues girades de 180º, mentre que pels cadet tindrà dues pujades i dues baixades, fent-lo més selectiu", explica el responsable de l'equip cadet del Club Ciclista Sant Boi, Marc Obelleiro. "És una llàstima que aquest any tinguem tan poques curses, però els cadets estan realment molt motivats. A Batet i Ripoll van poder viure dues curses molt xules, que per a molts dels que venien d’infantils va ser la seva primera idea del que és córrer una prova en línia. La setmana passada, a més, diversos equips vam poder córrer la Vuelta a Besaya per després empalmar-ho amb el Campionat de Catalunya a Montmeló: van ser uns dies intensos però els nois estan entusiasmats. Ara acollim nosaltres la cursa i estem molt satisfeta de poder oferir dies de competició en aquest any. A més, aquí podran córrer tots els nois: ja serà un any curt i a més a Besaya només en podríem portar cinc quan nosaltres tenim una plantilla de 14 ciclistes", explica el tècnic.

Es demana a tots els assistens que llegeixin atentament el document d'indicacions per a equips, tècnics, corredors i familiars que facilita la organització per tal de fer que la competició sigui un èxit. "Organitzar curses en aquestes circumstàncies és tot un repte brutal, nosaltres mateixos fins aquesta setmana estàvem penjant d’un fil. El nostre president Jesús Ruiz ha fet una feinada presentant el protocol davant l’Ajuntament per tenir el vist-i-plau: de les experiències de Ripoll i Olot i on hem pogut córrer hem après com fer-ho i la distribució de l’espai haurà de ser seguida al mil·límetre", tanquen des de Sant Boi.