La selecció catalana d'enduro rumb als estatals de l'especialitat a Osca

07/09/2020
DHi

La selecció catalana d'enduro rumb als estatals de l'especialitat a Osca

Castejón de Sos i l'espai Puro Pirineo, un dels enclavaments destacats per la BTT del Pirineu aragonés, acolliran aquest proper cap de setmana els Campionats d'Espanya d'Enduro 2020, una cita que es va haver de resituar al calendari després de la suspensió de la prova inicialment prevista al juny a Puertollano.

Aquesta disciplina tradicionalment ha portat bons resultats als ciclistes catalans. Sense anar més lluny, l'any passat Marina Rius i Sandra Jordà eren les dues primeres elits en aquest campionat, Carlos Von Heyden era segon en categoria sub23 i Ignasi Jorba 4t. El 2n i 3r de la Copa Catalana d'Enduro 2019 en elits, Domènech i Cirera, posaran a prova el seu nivell amb els millors especialistes estatals, mentre que Jorba i Medina buscaran les seves opcions en S23. Altres ciclistes catalans com Sanz, Jordà, Prat o Von Heyden de ben segur també lluitaran per les posicions de privilegi.

En aquesta cita que comptarà amb 5 trams cronometrats, hi anirà la selecció catalana d'enduro amb 8 ciclistes, acompanyats pel responsable de la Comissió d'Enduro Neme Domènech:

Fèmines
Sara Gay (Biking Point)
Ares Masip (Power Bike Alpicat)

Junior
David Bosh  (CE Bicisport)
Jan Navarro (CC Montcada) 

S23
Ignasi Jorba (St Andreu Barca Moto Club)
Àlex Medina  (Ravet Bike Parets)

Elit
Xavier Domenech  (CE Bicisport)
Agustí Cirera  (UC Santa Barbara)