Gran actuació dels ciclistes catalans als estatals d'enduro

13/09/2020
DHi

Gran actuació dels ciclistes catalans als estatals d'enduro

Gairebé 200 riders s'han donat cita a Castejón de Sós per la disputa del Campionat d'Espanya d'Enduro, al que també hi acudia la selecció catalana amb 8 ciclistes, a més d'altres ciclistes catalans.

La organització ha proposat un recorregut amb 5 trams cornmetrats totalitzant 38 kms i 1.750m D+ per la zona Puro Pirineo, un traçat que tots els participants han coincidit en qualificar com a molt dur i exigent, obligant-los a donar el millor de si mateixos. Els resultats dels components de la selecció catalana, en una prova que han vençut Gabriel Torralba i Sara Yusto, han estat els següents:

  • S23: bronze per Ignasi Jorba
  • Elit fèmines: or per Sara Gay i plata per Ares Masip

Pel que fa a altres seleccionats, Xavier Domènech ha acabat 4t i Agustí Cirera 10è en elits, Jan Navarro 9è i David Bosch no ha acabat en juniors, i Àlex Medina ha estat 11è S23.

La resta de catalans que han disputat la prova han tingut també resultats molt destacats: Carlos von Heyden Langelaan ha guanyat en categoria S23, Sandra Jordà ha completat el triplet català en fèmines elit sent bronze, en M40A or per Toni Riera, i en M50B or també per Josep Permanyer. En la categoria d'ebikes Lluis Zumaquero ha estat plata i en M40A Juan José Marrasé ha estat bronze. Posicions destacades també per Guillem Sanz (6è elit), Oriol Prat (9è elit), Pau Costa (5è S23), Aleix Puig (7è S23) i Jaume Llop 5è en ebikes.

[Foto crèdits: RFEC]