Misser, Sala i Sabater, campions de Catalunya de veterans a Torelló

05/10/2020

El 15è Gran Premi Ajuntament de Torelló va ser aquest diumenge l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya de veterans 2020 de carretera, nova cita en un calendari molt reduït per a les categories màster en aquest any excepcional. Més de 150 participants es van reunir a la cursa osonenca per disputar les dues curses de les que constava la jornada.

Màsters 60 i fèmines obrien foc amb una cursa que guanyava Jordi Sabater (CC Banyoles) per davant del que venia de ser campió català de CRI, Salvador Gálvez. A 15 segons, encapçalava el grup la màster 30 Iris Gómez (CC Ilerbikes), primera fèmina de la jornada per davant d'Emma Ortiz, la sub23 de l'equip UCI Sopela que acabava en setena posició.

Per la seva banda, Tomàs Misser (Orbea) va ser la gran sorpresa de la cursa de màster 40 i 50, que completaven un recorregut de 60 quilòmetres. El vigent campió del món màster de BTT, tant en rally com de descens, va fer la seva primera incursió en carretera per endur-se la victòria. El que també és ara campió català absolut de ciclocròs va poder anticipar l'esprint del pilot que liderava Antonio Mateos (RR Bikers) per proclamar-se campió màster 40, mentre que Santi Sala (Cassà Bike) s'enduia el títol màster 50.