Ferran Robert i Martina Moreno triomfen a Vallter 2000

10/10/2020
Carretera

Ferran Robert i Martina Moreno triomfen a Vallter 2000

La matinal d'aquest dissabte 10 d'octubre ha estat l'escenari per la disputa de tot un clàssic del calendari català de carretera com és el GP Ripoll-Memorial Fermí Pujol. La cèlebre social Ripoll-Vallter 2000 arribava avui a la seva 67ª edició en una data inusual després d'un any de complicacions, que no ha estat impediment per la celebració d'una cita que es manté gràcies a l'empenta del Club Ciclista Ripoll.

Ferran Robert (Lizarte) i Martina Moreno (Massi-Tactic) han estat els vencedors d'una jornada que ha reunit uns 150 participants de les categories entre júnior i màster per a la disputa dels prop de 50 quilòmetres que separen la capital del Ripollès amb l'estació d'esquí de Vallter 2000. La jornada ha acabat sent perfecta per gaudir del ciclisme: malgrat la por per les condicions meteorològiques, ha estat un dia amb molt bona temperatura i condicions òptimes. En cursa hi ha hagut molta guerra des del començament, amb una escapada de 5 corredors consolidant-se ja des del pas per Camprodon, però que s'ha eliminat un cop el gran grup ha accelerat a les primeres rampes de Vallter. Una pujada molt ràpida i més igualada que altres anys i on ha triomfat el talent jove, amb un podi final íntegrament format per corredors sub23 amb Robert sent acompanyat per David Gijón, recentment podi final a una cursa del nivell de la Volta a Alacant, i Guillem Sánchez (Antiga Casa Bellsolà-Girona).

    La cursa ha tirat endavant en aquest any de reprogramacions gràcies a l'esforç i la col·laboració de l'Ajuntament de Ripoll, que ha adaptat la sortida a les noves condicions per la Covid-19 amb un nou emplaçament al Pavelló Municipal, seguit d'un recorregut neutralitzat per la ciutat, així com a l'estació de Vallter 2000, acollint una bona infrastructura d'arribada en un cap de setmana amb important moviment, i a Olympia 2 com a patrocinador.

    Classificació GP Ripoll-Vallter 2000:
    1. Ferran Robert (Lizarte) 1:29:57
    2. David Gijón (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 0:29
    3. Guillem Sánchez (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 0:50
    4. Tristan Cardew (The Service Course) a 1:19
    5. Dídac Carvacho (Irontech-Tecnic-Ambisist) a 1:19
    6. Marcel Camprubí (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 1:24
    7. Adrià Bartrina (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 1_45
    8. Llibert Sendrós (Controlpack-Yupih) a 1:48
    9. David Gómez (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 2:03
    10. Álex Jiménez (BH Concept Barcelona) a 2:48

    • Elit: Tristan Cardew (The Service Course)
    • Fèmines: Martina Moreno (Massi-Tactic)
    • Júnior: Elian Pialhoux (Guidon)
    • Màster 30: Álex Jiménez (BH Concept Barcelona)
    • Màster 40: José Félix Talledo (Jufré Vic-ETB)
    • Màster 50: Octavi Fontané (Esteve Grup Esportiu)
    • Màster 60: Manel Parlade (BH Concept Barcelona)
    • Classificacions completes del 67è GP Ripoll-26è Memorial Fermí Pujol.

    Fotografia: Marc Garcia (@marc2020cc)