Les Roquetes cita 148 ciclistes a la Copa Catalunya infantil BTT

12/10/2020

Tot i les pluges abundants caigudes a poques hores de l'inici de la Copa Catalunya infantil BTT a disputar a Les Roquetes del Garraf, sota la organització del Bike Garraf CE, la tercera cita del calendari infantil de BTT es va disputar amb normalitat en el recorregut de poc més de 2 kms per volta preparat pel club organitzador, i amb dues variants per les categories més petites.

S'hi van donar cita fins a 148 ciclistes de totes les categories, procedents de la gran majoria d'Escoles de Ciclisme del territori català, i destacant els 36 participants en categoria aleví i els 33 en benjamins. En la categoria infantil, amb 25 ciclistes a la línia de sortida, vam poder veure una cursa masculina ben igualada en que Aleix Farrés (Jufré Vic ETB) s'imposava a Martí Carrillo (Montbike Messer Kids), mentre que Kyra Galí (Vilajuiga CC) era la primera fèmina en creuar l'arribada. La resta de curses van estar igualment disputades, i els i les joves ciclistes van poder gaudir d'un recorregut lleugerament enfangat amb força pedra, corriol, i diferents passos tècnics i obstacles adeqüats a les categories participants.

La propera cita del calendari infantil de BTT serà el dissabte dia 17 a Vilajuiga, una cita que ja té les inscripcions obertes.