Victor Koretzky i Malene Degn dominen el BTT internacional de Barcelona

01/11/2020
BTT

Victor Koretzky i Malene Degn dominen el BTT internacional de Barcelona

Victor Koretzky i Malene Degn, els dos de l'equip KMC-Orbea, han estat aquest dissabte els vencedors del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona BTT, cita que s'ha celebrat malgrat les noves restriccions sanitàries per la seva categoria internacional UCI C1 i que ha servit per posar punt i final a la Super Massi Cup, mentre que la general de la Copa Catalana BTT ja es veia definida amb la prova de Santa Susanna com a darrera cursa. El mateix Koretzky s'ha endut la general del calendari de cites internacionals d'Ocisport, mentre que Sara Gay es coronava en categoria femenina.

A la sortida masculina s'ha vist una important batalla tàctica, en la qual s'ha marcat un alt ritme de cursa per part dels ciclistes del KMC-Orbea Vader i Koretzky i del català Jofre Cullell (Megamo Factory Team). L'alta velocitat ha fet una selecció a les primeres voltes. No obstant això, amb el desgast de la cursa, s'ha tornat a compactar el grup, amb l'aparició de Drechou (Massi), Loret (Scott Creuse Oxygene) i del campió de la Copa Catalana, Cristofer Bosque (Biking Point). Però, arribats a la part final de cursa, Koretzky atacava per marxar en solitari i guanyar la cursa. El neerlandès Vaderera segon, mentre que Drechou tancava el podi.

A la cursa femenina no hi ha hagut debat. La ciclista del KMC-Orbea Malene Degn ha decidit prémer fort l'accelerador des de l'inici de la prova i ha començat a distanciar-se de les seves rivals. La danesa no ha dubtat en cap instant del seu poder i en cada pas per volta anava guanyant segons respecte a les seves contrincants. Per darrere, la francesa Constance Valentin (Team Cube Pro), Núria Bosch (BH-Amunt CC) i Txell Figueras (MMR Factory Racing Team) anaven de menys a més. Finalment, Degn aconsegui la victòria amb solvència, tancant la temporada amb una gran posada en escena i demostrant perquè era la gran favorita a la victòria. Per darrere, el ball de posicions en l'última volta era vibrant i emocionant. Valentin i Bosch mantenien les seves posicions en el podi, amb un últim gir al límit. La gran protagonista era Sara Gay (Biking Point), que signava una 4ª posició amb la que assaltava el liderat de SuperCup.

En categoria júnior, Roger Ferrer (73 Factory Eco) i Sara Méndez (Primaflor-Mondraker-XSauce) eren els més sòlids i s'emportaven la cita barcelonina.

Així doncs, la Copa Catalana Internacional Biking Point 2020 ha acabat amb aquests campions/es en les respectives categories:

  • Cadets: Marta Cano (BG Team HTI) i Miquel Morales (La Torreta Bike)
  • Juniors: Nerea Marfil (Kross TEam España) i Francesc Barber (Primaflor Mondraker X-Sauce)
  • S23: Núria Bosch (T-Bikes BH Amunt CC) i Dídac Carvacho (Irontech Tecnic Ambisist)
  • Elits: Sara Gay (Biking Point) i Cristofer Bosque (Biking Point)
  • M30: Amalia Aguilar (Biking Point) i Nicolas Ichard (VTT Laissac)
  • M40: Eva Martín (CC Vilajuïga EO Bikes) i Pau Egeda (Biking Point)
  • M50: Joan Antoni Asensio (Trevol Bikesports)
  • M60: Josep Palomino (Navarcles PC)
  • Equips: TBikes BH Amunt CC

Classificacions finals Copa Catalana BTT Internacional Biking Point

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport