La Copa Catalana BTT presenta el seu calendari per la 20ª edició

10/12/2020
BTT

La Copa Catalana BTT presenta el seu calendari per la 20ª edició

La Copa Catalana BTT Internacional complirà 20 edicions la propera temporada 2021, per la qual ja té preparat un calendari de 9 cites UCI que converteixen el campionat en el 2n certamen amb més punts UCI en joc del planeta. En un calendari que, com és esperable, està subjecte a canvis degut a la situació epidemiològica, la Super Cup Massi és previst que compti amb 6 proves de màxima exigència. Des de la seva creació, el 2002, la Copa Catalana ha anat creixent i agafant prestigi de manera vertiginosa. 

Banyoles tornarà a ser el tret de sortida inoblidable. El 27 i 28 de febrer, la catedral de la bicicleta de muntanya es tornarà a vestir de gala per celebrar l'única prova Cross Country Hors Categorie del país. Els millors ciclistes internacionals seran presents, per a poder iniciar la temporada de la millor manera possible, formant una petita "Copa del Món", en un any olímpic, en el qual cada cursa serà determinant en la preparació dels bikers. Alhora, tindrem l'oportunitat de veure els futurs campions del món del Mountain bike amb la celebració d'una prova de les Junior Series.

Corró d'Amunt, una de les clàssiques del calendari serà la segona cita amb una prova de categoria C2, el 7 de març. Santa Susanna (CRI + XCO) serà la seu d'un cap de setmana complet. Contrarrellotge i Copa Catalunya Infantil el dissabte i una cita C1 el diumenge. El 17 i 18 d'abril es podrà disfrutar d'un recorregut divertit i exigent. L'1 de maig se celebrarà el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, una prova especial pel màgic entorn i en la que el nivell ciclista tornarà a ser altíssim, gràcies a la categoria de la cita, UCI C1.

El campionat no cessarà la seva activitat i abans de finalitzar maig, visitarem la sempre imponent Vall de Lord, que es disputarà el 30 de maig. La següent cita ens portarà a una de les cites més esperades del calendari, Cala Ratjada (Mallorca), atorgarà un circuit espectacular, al costat dels penya-segats del Cap de Pera. El 13 de juny serà una de les dates marcades per tots els participants, per a la UCI C2, que també formarà part de la Super Cup Massi i sent la final de l'Open d'Espanya 2021. Amb l'arribada de l'estiu, el 20 de juny es visitarà un dels emplaçaments més autèntics per a la pràctica de la bicicleta de muntanya, La Vall de Boí. Una prova C2 ​​que sempre ens porta emoció i passió ciclista.

Els mesos d'estiu serviran per fer una petita pausa de la competició i tornar amb més força. La penúltima prova del campionat serà també al Pirineu, el dissabte 11 de setembre, una de les proves més dures i apreciades, a Vallnord, Andorra, coincidint amb un escenari a més de 2000 metres d'altitud i ni més ni menys que en un circuit molt semblant a el recorregut habitual de la Copa del Món. En aquest cas, serà també prova C1, el que atraurà a bikers internacionals. La 9a i última prova serà en el magnífic escenari de la Sea Otter Europe que albergarà una altra prova C1. Serà el 25 i 26 de setembre reservant el dissabte per a les fèmines i la Copa Catalunya Infantil i el diumenge per als homes. Serà el moment determinant per decidir els campions, i quin millor lloc que Girona?

CALENDARI COPA CATALANA INTERNACIONAL BIKING POINT

  • 27/28 FEBRER – BANYOLES
  • 7 MARÇ – CORRÓ D'AMUNT
  • 17/18 ABRIL – SANTA SUSANNA
  • 1 MAIG – BARCELONA
  • 30 MAIG – VALL DE LORD
  • 13 JUNY – CALA RATJADA (MALLORCA)
  • 20 JUNY – VALL DE BOÍ
  • 11 SETEMBRE – VALLNORD (ANDORRA)
  • 25/26 SETEMBRE – GIRONA (SEA OTTER EUROPE)

CALENDARI SUPER CUP MASSI

  • 27/28 FEBRER – BANYOLES
  • 17/18 ABRIL – SANTA SUSANNA
  • 1 MAIG – BARCELONA
  • 13 JUNY – CALA RATJADA (MALLORCA)
  • 11 SETEMBRE – VALLNORD (ANDORRA)
  • 25/26 SETEMBRE – GIRONA (SEA OTTER EUROPE)

Més informació, a la pàgina web de la Copa Catalana BTT.