El Gran Premi Primavera d'El Prat, cita per a fèmines, júniors i cadet

09/03/2021
Carretera

El Gran Premi Primavera d'El Prat, cita per a fèmines, júniors i cadet

Si dissabte serà l'inici del calendari de carretera 2021 per a cadets, El Prat de Llobregat serà l'escenari aquest diumenge de l'Inici també de la Copa Catalana de carretera per a fèmines elit/sub23 i júnior masculins amb la segona edició del Gran Premi Copa Primavera del Prat. Un any més, la Agrupació Ciclista El Prat organitza la doble cursa en el seu recorregut majoritàriament pla al voltant del Parc Nou de la ciutat llobregatina, on el vent sol ser una amenaça a la vora dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

A les 9h serà la cursa per a fèmines elit/sub23 i júniors, amb un total de 60 quilòmetres a recórrer i amb la participació prevista d'uns 120 ciclistes, amb els millors equips catalans de la categoria júnior i un notable pilot femení liderat per la vigent campiona catalana Mireia Benito i el seu Massi-Tactic. Així doncs, serà la primera cita d'un calendari de Copa Catalana de fèmines per a elits i sub23, que té previst un calendari de 12 dates (Tota la informació). També serà la primera cita per a la Copa Catalana júnior (Tota la informació), que igual que les fèmines tornarà a tenir cursa la setmana vinent a Barcelona.

Per la seva banda, a les 10.45h serà el torn de cadets i júniors fèmines, que l'endemà d'haver estrenat el seu calendari a Montbrió del Camp tindran 45 quilòmetres de recorregut preparat. En aquest cas, sí que serà puntuable per la Copa Catalana de fèmines per a júniors i cadets, que té previstes deu dates puntuables (Tota la informació del calendari).