Doble cita del ciclisme base a Palafrugell i Sant Gregori

28/04/2021
Carretera

Doble cita del ciclisme base a Palafrugell i Sant Gregori

El proper dissabte i diumenge, el ciclisme de base gaudirà de dues proves a les comarques de Girona. Dissabte, a partir de les 4 de la tarda tindrà lloc la WeareDLAX Kids, la segona parada de la Copa Catalunya Infantil de ciclisme de carretera que es disputarà a Palafrugell. En canvi diumenge, en un circuit nou, es disputarà la Copa Catalunya BTT Infantil a la localitat de Sant Gregori. 

Dissabte, malgrat no poder-se celebrar la Marxa Cicloturista que porta el mateix nom Wearedlax, en honor a David De la Cruz, corredor professional del UAE Emirates afincat al Baix Empordà des de fa uns anys, el Club Ciclista Palafrugell ha volgut organitzar la cursa dels més petits que serà puntuable per la Copa Catalunya Infantil. Serà la segona cita puntuable del calendari després de l'estrena celebrada a Lleida (Tota la informació de la Copa Catalunya Infantil).

El punt de concentració serà el Carrer del Suro, situat a la zona industrial a l’oest de Palafrugell, entrant per la carretera de Palamós a La Bisbal. El control de llicències, temperatura i lliuraments d’acreditacions serà a partir de les 15:00h. Hi haurà una zona d’equips senyalitzada on es podran posar les carpes i on només podran estar els corredors amb el control de temperatura fet i els tècnics acreditats. La zona estarà restringida. Han preparat un circuit de 1300 metres, en el que els nens i nenes hauran de fer les voltes següents: 

    Per la seva banda, el diumenge el Club Ciclista Sant Gregori i el Llémena, organitza la Copa Catalunya BTT Infantil en una nova ubicació, situada al costat de l’institut de la població gironina. La prova també servirà per determinar els Campions Escolars de Girona, en modalitat de bicicleta de muntanya. Prèviament a la seva participació, els nens i nenes hauran de passar el corresponent control de temperatura, i després confirmar la seva presència a la cursa amb els àrbitres. 

    Les inscripcions estan obertes i es tanquen aquest dijous a la nit. Recordem que cal portar la placa de BTT que serveix per a totes les curses de muntanya de base que coordina la Federació Catalana de Ciclisme. Per tal de seguir amb l’aplicació dels protocols establerts de mesures de prevenció pel Covid-19, l’organització ha previst una zona restringida en la zona de paddock i la zona de graelles únicament reservada al personal d’organització i tècnics acreditats prèviament, així com la zona d’arribada.

    Els i les ciclistes hauran de recórrer segons la categoria un dels tres circuits previstos a partir de les 9 del matí:

    • 9,00h: PreBenjamí: 2V Circuit de 420 metres
    • 9.15h: Benjamí 3V Circuit de 1200 metres
    • 9.40h: Principiant 2V Circuit de 3300 metres
    • 10.30h: Aleví 3V Circuit de 3300 metres
    • 11.30h: Infantil 4V Circuit de 3300 metres
    • Tota la informació de la Copa Catalunya BTT Infantil