Calor i bona participació en la 3a Copa Catalunya infantil Ciutat de Vic

09/05/2021
BTT

Calor i bona participació en la 3a Copa Catalunya infantil Ciutat de Vic

Més de 260 ciclistes s'han donat cita a Vic per la disputa de la 3a edició de la Copa Catalunya infantil BTT Ciutat de Vic, celebrada sota la organització del club Jufré Vic-ETB a la zona esportiva de la capital osonenca.

La organització ha preparat uns recorreguts amb força ingredients. El recorregut curt (1km aprox) ha servit per veure en acció els prebenjamins i benjamins, que han hagut d'afrontar ziga-zagues, alguna pujada, trams de corriol i baixadors en un terreny amb perfecte estat. Han estat dues proves molt entretingudes i concorregudes, amb 29 prebenjamins i 53 benjamins procedents de diversos Escoles de Ciclisme catalanes.

Posteriorment, han pres la sortida els participants en categoria principiant. Després d'una caiguda sense conseqüències greus, la cursa s'ha celebrat amb normalitat durant les dues voltes al recorregut llarg de 2,8kms preparat per la organització, un traçat més complert exigent i tècnic tant amunt com avall que ha agradat molt als participants. Els alevins han fet 3 tombs al mateix recorregut, ocupant-los pràcticament mitja hora en ple esforç sota un sol de justícia. Finalment s'ha celebrat la cursa infantil, sobre 4 voltes, i en la que Marc Pujol (Baix Ter) i Laia Galbany (Les Franqueses UC) s'han imposat amb força autoritat. 

Tots els participants han rebut un bidó d'obsequi, aigua, i una peça de fruita en finalitzar la seva participació.

La propera prova del calendari infantil de BTT es disputarà el proper 13/06 a Fornells de la Selva, ja que la cita de Navés del 5 de juny ha quedat suspesa.